FOTO: Mala škola ribolova U Donjem Mihaljevcu

>> FOTO: Mala škola ribolova U Donjem Mihaljevcu

Na inicijativu članova ŠRD ‘Drava’ Donji Mihaljevec u toj je sredini održana ‘Mala škola ribolova 2016’. Bilo je to u subotu 9. srpnja na ribnjaku ‘Cigljena’ u Donjem Mihaljevcu gdje je sudjelovalo 12 malih ribolovaca.

Nakon pozdrava polaznicima, uslijedila je kratka prezentacija ribolovne opreme i opreme koja je potrebna njihovom uzrastu za početak bavljenja ribolovom. Najmlađa sudionica je imala samo 5 i pol godina što pokazuje interes i ženskog dijela populacije.

Nakon prezentacije su članovi Ivica Bartolić i Filip Bartolić pokazali dio natjecateljske profesionalne opreme sa nekoliko zanimljivih detalja koji će najmlađima pomoći u prvih ribolovnim koracima. Uslijedilo je natjecanje gdje su mogli sve naučeno isprobati i pokazati.

Nakon sat i pol natjecanja najbolje naučeno je pokazao prvoplasirani Gabrijel Varga, drugo mjesto je zauzela već spomenuta najmlađa natjecateljica Rea Bartolić i treće mjesto je osvojio Dino Sokač.

Valja spomenuti je da su svi sudionici prije natjecanja dobili majice za uspomenu na sudjelovanje, a nakon natjecanja su svi sudionici primili vrijedne nagrade organizatora i medalje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije