Prvih 500 ulaznica za glavnu pozornicu Špancirfesta u prodaji!

Špancirfest je danas u prodaju pustio, po cijeni od 220,00 kuna, 500 early bird ulaznica za glavnu festivalsku pozornicu te dnevne ulaznice za Manu Chao La Ventura po cijeni od 175,00 kuna.

Osamnaesti Špancirfest održat će se od 19. do 28. kolovoza, a glazbeni program varaždinskog festivala kreativnosti obilježit će nastup Manu Chao i njegove La Venturae u utorak 23. kolovoza.

> VIDEO Manu Chao potvrđen kao prva zvijezda Špancirfesta, ulaznice uskoro!

Uz miljenika hrvatske publike na Pan pozornici bit će još 6 glazbenih dana, a danas je u prodaju pušteno, po cijeni od 220,00 kuna, 500 early bird ulaznica za glavnu pozornicu.

Uz early bird ulaznicu za sedam dana programa na Pan pozornici od danas su dostupne i dnevne ulaznice za Manu Chao La Ventura, i to po cijeni od 175,00 kuna, odnosno 190,00 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te u web dućanima na www.spancirfest.com te www.eventim.hr

Uz glavnu će se pozornicu na ovogodišnjem Špancirfestu u glazbi sa svih strana svijeta moći uživati na još dvije velike pozornice. Uz raznovrsni glazbeni program Špancirfest će biti poseban i po svome uličnom programu.

Između ostaloga, francuska će skupina Transe Express izvesti kazališno-cirkuski performans Mú koji će, i zbog svoje tehničke zahtjevnosti i zbog broja ljudi uključenih u produkciju, biti najveći ulični performans do sada izveden u Hrvatskoj.

> Transe Express se vraća na Špancirfest i izvodi najveći performans u Hrvatskoj!

Sudeći prema najavama i ostalim sadržajima koji se pripremaju, Varaždince i njihove goste očekuje još jedan festival koji pomiče granice kreativnosti te istovremno zabavlja, educira i oplemenjuje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije