FOTO Leo Gajić novi je svjetski prvak u društvenoj igri ‘Čovječe, ne ljuti se’

U caffe baru Elephant jučer je, 18. lipnja, održano Svjetsko prvenstvo u društvenoj igri ‘Čovječe, ne ljuti se’ u kategoriji ‘Onk Bak’, a titulom svjetskog prvaka, kao i prvaka grada Varaždina, okitio se Leo Gajić.

Tridesetak natjecatelja se borilo za ovu laskavu titulu cijelog popodneva, dok su u večernjim satima održani finalni susreti. Osim borbe za bodove, vladala je opuštena atmosfera, gdje je zabava bila na prvom mjestu, dok je borba za titulu pala u drugi plan.

Ipak, kako je vrijeme odmicalo, borba za bodove je postajala napetija, a okupljeni gledatelji su s nestrpljenjem pratili svaki potez na ploči. Nakon što je Leo Gajić osvojio prvo mjesto i bon od tisuću kuna, počeo je susret koji je odlučivao dobitnika ‘Drekaste medalje‘.

Nakon napetog susreta koji se uživo pratio preko video zida, ova laskava medalja pripala je Luki Špacu, koji je održao emotivan govor u kojem je između ostalog naglasio kako mu je drago da medalja ostaje u Varaždinu.

Nakon natjecateljskog dijela večeri, igrači i navijači su se prepustili zabavi i slavlju, koje je potrajalo do dugo u noć, a mnogima se ta subotnja večer urezala u pamćenje i ne sumnjamo da će i sljedeće godine brojni pokušati dohvatiti titulu svjetskog prvaka po uzoru na ovogodišnjeg osvajača naslova.

Ovo svjetsko prvenstvo organizirala je udruga Trash, kojoj je bila prvi ovakav poduhvat, ali njihovi članovi su već nekoliko puta sudjelovali na natjecanju koje se proteklih godina održavalo u mađarskom Kaposvaru.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije