FOTO: Svetomarski ribolovci na Županijskom kupu u sportskom ribolovu

>> FOTO: Svetomarski ribolovci na Županijskom kupu u sportskom ribolovu

Savez Športsko ribolovnih društava Međimurske županije je u nedjelju održao svoj Kup za disciplinu Lov ribe udicom na plovak za kadetske, juniorske i seniorske kategorije. Natjecanja su održana na vodi Stara Mura u Žabniku kod Svetog Martina na Muri.

Sportsko ribolovni klub Klen na ovom je natjecanju, kao i nekoliko prošlih godina, bio zastupljen sa svim kategorijama. I ako je bilo problema u sastavljanju nekih ekipa zbog održavanja Svete potvrde u njihovoj župi,uspjelo je sastaviti sve potrebne ekipe.

Tako je Klen u Žabniku imao najbrojniji sastav od šest ekipa, kadetkinje i kadeti, juniorke i juniori te seniorke i seniori. Uz kapetane, preteće osoblje, roditelje i suce Klena koji su sudili na kupu, tamo ih je bilo ukupno 40.

Postignuti su sljedeći rezultati:

Seniori:
U konkurenciji od 16 ekipa osvojeno je 3. mjesto a nastupali su Dominik Peter (1. mjesto u sektoru), Darko Kolarić (9. mjesto) i Mihael Pongrac (3. mjesto)

Seniorke:
Nastupale su samo dvije ekipe. Ekipa Klena osvojila je 1. mjesto s dvije natjecateljice. Nastupale su Ivanka Škoda i Paula Pongrac, obadvije su osvojile po prvo mjesto u sektoru.

Juniori:
U toj konkurenciji nastupilo je pet ekipa. Ekipa je osvojila 3. mjesto, a nastupili su, Karlo Strbad i Tomislav Orehovec, obojica su osvojili po treće mjesto u sektoru, dok je Dražen Slaviček osvojio 4. jesto u sektoru.

Juniorke:
Nastupile se tri ekipe. Ekipa je nastupila je samo s dvije natjecateljice pa je zauzela 3. mjesto. Ema Višnjić i Magdalena Kolak osvojile su svaka po treće mjesto u sektoru.

Kadeti:
U kategoriji kadeta nastupilo je 5 ekipa. Ekipa Klena zauzela je 3. mjesto a nastupili su, David Strbad (1. mjesto u sektoru), Stipe Popović (2. mjesto) i Emanuel Repić (5. mjesto).

Kadetkinje:
Nastupile su samo dvije ekipe. Ekipa Klena natjecala se samo s dvije natjecateljice a osvojeno je drugo mjesto. Marta Strbad osvojila je 1. mjesto u sektoru, a Ana Strbad 2. mjesto.

Klub je primio 6 pehara za ekipne plasmane, a natjecatelji 12 medalja za sektorske plasmane. Seniori, juniori i juniorke plasirale su se na natjecanje Zone koje će se održati na jezeru u Ivancu. Ekipa seniorki plasirala se direktno na završnicu Kupa Hrvatske , a koji će se održati na istoj vodi gdje je održan ovaj Županijski kup.

Kadeti i kadetkinje također će nastupati za Završnici kupa za kadete koji će se održati na vodi Jegeniš u blizini Đelekovca-Legrada. Ekipe će u narednim natjecanjima biti kompletirane pa se nadaju i dobrim rezultatima.

– Čestitamo na uspjesima svim ekipama, natjecateljicama i natjecateljima zahvaljujemo na njihovom trudu u natjecanju, zahvaljujemo se i kapetanima na dobrom vođenju ekipa i roditeljima na podršci – kaže njihov predsjednik Antun Kedmenec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije