Napadač iz Paraga ostvario prijetnju i prebio Nedelišćanca (32)

Muškarac (32) iz Nedelišća noćas je teško ozlijeđen nakon što ga je na autobusnom stajalištu u Čakovečkoj ulici u Nedelišću pretukao vozač Opel Corse.

Neslužbeno saznajemo da je verbalna svađa između 32-godišnjaka koji je na biciklu došao nešto kupiti i trojca iz Paraga započela na obližnjoj benzinskoj postaji kada mu je jedan od njih zaprijetio: ‘Bumo te mi negdi počekali!‘. Svoju prijetnju je i ostvario. Autom ga je pričekao na autobusnom stajalištu i fizički nasrnuo na njega.

– Napadač mu je zadao nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela te ga je pritom srušio na tlo, a nakon toga se automobilom, zajedno s još dvojicom muškaraca udaljio u nepoznatom smjeru. U Županijskoj bolnici Čakovec ozlijeđeni biciklist zatražio je liječniku pomoć te je utvrđeno kako je teško ozlijeđen, zbog čega je zadržan na Odjelu intenzivne njege – izvjestili su iz policije.

Neslužbeno saznajemo da ima moždano krvarenje te višestruke prijelome nosne, sinusne i jagodične kosti. Policijski službenici Policijske postaje Čakovec detektirali su napadača, kao i njegove suputnike iz Corse te su ih priveli na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku. Navodno je trojac iz Paraga bio pod utjecajem alkohola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije