Ribiči na varaždinskoj strani pronašli tijelo Ivane Fogadić?

U jezeru HE Dubrava s varaždinske strane kod mjesta Struga, na području općine Sveti Đurđ, tamošnji ribiči su u popodnevnim satima uočili kako jezerom pluta nepoznato mrtvo tijelo te su, kako neslužbeno saznajemo, to odmah dojavili policiji.

Za pretpostaviti je da se radi o nestaloj Ivani Fogadić za kojom je danas, nakon što je izvučen automobil iz kanala HE Čakovec, nastavljena potraga.

Policija je potvrdila da je na toj lokaciji oko 15 sati uočen leš. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Utvrđeno je da je u jezeru HE Dubrava pronađeno tijelo žene. Leš je u takvom stanju da će prepoznavanje biti otežano – kažu u policiji. Istraga će se, kažu, voditi pod pretpostavkom da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu. Sutra je, pak, i planu obdukcija i prepoznavanje pronađenog tijela. Možda će, dodaju, trebati provesti DNA analizu. Tijelo je pronađeno gotovo u ravnini s dječakovim, no s druge strane jezera.

Konačna identifikacija tijela bit će završena tek sutradan, kada će u čakovečkoj bolnici biti obavljena i obdukcija kako bi se precizno ustvrdio uzrok smrti.

Jučer je u istom jezeru, ali na suprotnoj strani, u blizini Preloga, pronađeno tijelo njezinog sina Patrika.

Policija je u popodnevnim satima izvijestila da je na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti Patrika Fogadića, pronađenog u srijedu u 18 sati, utapanje.

Podsjetimo, Ivana i Patrik Fogadić nestali su iz Totovca iznenada u noći s nedjelje na ponedjeljak, a oko 1 sat Ivana je na Facebook profilu napisala oproštajnu poruku iz koje se moglo naslutiti ono najgore – da će se sebi i sinu oduzeti život. Posljednji signal s njezina mobitela uhvaćen je u ponedjeljak ujutro u općini Orehovici. Majka i sin odvezli su se u Opel Astri plavosive boje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije