Obdukcijom potvrđeno da je utapanje uzrok Patrikove smrti

Nakon što je u jezeru HE Dubrava jučer pronađeno tijelo petogodišnjeg Patrika Fogadića, jutros je nastavljena potraga za njegovom majkom Ivanom.

Vatrogasci su u nastavku potrage iz jezera vitlom izvukli prazan automobil koji je jučer detektiran sonarom, a u njemu su pronađeni dokumenti Ivane Fogadić. Na vozilu, koje je pronađeno na pet i pol metara dubine, je razbijeno vjetrobransko staklo, a desni bočni prozor je spušten.

Plavosiva Ople Astra pronađena je točno 7 kilometara od mjesta gdje je jučer pronađeno tijelo dječaka, a pretpostavlja se da ga je do tamo odnijela vodena struja.

>>> Ivani i Patriku Fogadić ni traga: Pročitajte njezino pismo u cijelosti

Policija je u popodnevnim satima izvijestila da je na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti Patrika Fogadića, pronađenog jučer u 18 sati, utapanje.

Provedeno je i prepoznavanje tijela te je utvrđeno i službeno da je riječ o Patriku. Potraga za Ivanom Fogadić se nastavlja zajedno s Hrvatskom gorskom službom spašavanja i psom tragačem.

Patrik Fogadić s majkom Ivanom nestao je u noći s nedjelje na ponedjeljak, a tijelo je u jezeru kod Preloga u smjeru Cirkovljana, u raslinju tik uz asfaltirani nasip, pronašao prolaznik.

Na jezero je jučer stigao i Valentin Fogadić, otac dječaka koji je istrčao iz vozila hitne pomoći i skočio u jezero, vičući: Patrik! Patrik! Ne mogu ja bez njega! Prisutni su ga izvukli iz jezera i ponovno uveli u vozilo hitne pomoći te je potom odvezen s mjesta tragičnog događaja.

Podsjetimo, Ivana i Patrik Fogadić nestali su iz Totovca iznenada u noći s nedjelje na ponedjeljak, a oko 1 sat Ivana je na Facebook profilu napisala oproštajnu poruku iz koje se moglo naslutiti ono najgore – da će se sebi i sinu oduzeti život. Posljednji signal s njezina mobitela uhvaćen je u ponedjeljak ujutro u općini Orehovici. Majka i sin odvezli su se u Opel Astri plavosive boje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije