Pijani vozač iz Pribislavca neispravnim busom prevozio radnike

U srijedu, 1. srpnja u 14.45 sati na prometnici koja povezuje naselja Totovec i Savsku Ves, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec u nadzoru cestovnog prometa zaustavili su autobus varaždinskih registarskih oznaka, vlasništvo poduzeća za prijevoz putnika s područja Varaždinske županije, a kojim su se prevozili radnici na posao, odnosno s posla.

Alkotestiranjem 51-godišnjeg vozača utvrđeno je kako je upravljao autobusom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,02 g/kg, dok je izvanrednim tehničkim pregledom autobusa utvrđena neispravnost uređaja za zaustavljanje.

Neslužbeno saznajemo da su se autobusom, koji je vlasništvo tvrtke u vlasništvu tvrtke za prijevoz putnika iz Završja Podbelskog, vozile radnice s posla u Trnovcu Bartolovečkom, dok je pijani vozač autobusa iz Pribislavca priveden u policijsku postaju gdje je zadržan do otrežnjenja.

Protiv vozača, te pravne i odgovorne osobe u pravnoj osobi podnijete su odgovarajuće prekršajne prijave (prekršajni nalog i obavijest o počinjenom prekršaju).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije