Lopovska posla: Na meti kradljivaca trgovina, šuma, limarija i trešnje

Tijekom noći s 10. na 11. lipnja u Hodošanu, Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj provalio je u privatnu trgovinu, odakle je ukrao razne suhomesnate proizvode, slatkiše i alkoholna pića, javljaju iz policije. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Iste noći u Čakovcu, Ulici park Rudolfa Kropeka, nepoznati kradljivac je s prozora objekta udruženja obrtnika demontirao i ukrao limene klupčice, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Između 28. veljače i 10. lipnja u šumi, vlasništvo 48-godišnjaka nedaleko mjesta Bukovec, ukradeno je više stotina sadnica divljih trešanja, bagrema i divljih oraha. Materijalna šteta u ovoj krađi procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U protekla 24 sata Županijski centar112 Čakovec zaprimio je ukupno 88 poziva. Od toga je 29 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Od događaja izdvajaju dojavu o ometanju posjeda i krađi trešanja u Vučetincu.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 10 poziva. Za 3 poziva izašli su na intervenciju, dok za 7 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije