U Čakovcu i Vrhovljanu lopovi zatečeni u krugu poduzeća

U subotu, 30. svibnja u 23.55 sati Policijska uprava međimurska zaprimila je dojavu građana da u krugu privatnog poduzeća u Vrhovljanu, nepoznata osoba krade građevinski materijal.

Očevidom je utvrđeno kako je nepoznati počinitelj u subotu, 30. svibnja oko 23 sati u Vrhovljanu, Čakovečkoj ulici, pomoću ljestvi savladao dvorišnu ogradu privatnog poduzeća, gdje je potom za odnošenje pripremio više bala fasadnog stiropora. Policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće u blizini mjesta događaja zatekli su 44-godišnjaka s područja Međimurske županije, kojeg su uhitili i proveli u policijsku postaju. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Idućeg dana, 31. svibnja oko 18 sati u Čakovcu, Ulici žrtava fašizma, dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije provalila su u skladište poduzeća iz Čakovca, odakle su pokušali ukrasti raznovrsnu robu, ali ih je u tome spriječio zaštitar. Dvojac je pobjegao s mjesta događaja, ali su ubrzo nakon toga uhićeni i privedeni na kriminalističko istraživanje. Prema dvojici maloljetnika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku za mladež.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije