Lopovi s njive ubrali kukuruz te ukrali novac i nakit velike vrijednosti

Tijekom proteklog vikenda na području Međimurja dogodilo se nekoliko krađa. U razdoblju od 5. do 7. prosinca u Čakovcu u Ulici Ruđera Boškovića, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije ureda koji je vlasništvo muškarca iz Čakovca odakle je ukrao novac.

U vremenskom razdoblju od 15. studenoga do 7. prosinca u poljskom predjelu zvanom “Puntar” nedaleko Dekanovca, nepoznati kradljivac je sa njive koja je vlasništvo Obiteljsko poljoprivrednog gospodarstva iz Domašinca, ubrao i ukrao više tona kukuruza.

U petak 6. prosinca u vremenu od 9 do 12 sati u Maloj Subotici u Ulici Miroslava Krleže, nepoznati počinitelj provalio je u dvije susjedne obiteljske kuće, gdje je ispremetao stvari, te u oba slučaja ukrao novac i razni nakit. Materijalna šteta u ovim krađama procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Tijekom noći s 5. na 6. prosinca u Pribislavcu u Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati lopov provalio je u prostorije privatnog poduzeća iz Čakovca, gdje je ispremetao stvari i ukrao sef s novcem i raznim dokumentima. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije