Teške krađe u Pribislavcu, Dragoslavcu i Prelogu

Proteklog vikenda Policijska uprava međimurska zabilježila je četiri teške krađe. U petak 15. studenoga oko 4 sata u Pribislavcu u Kaštelskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao novac, osobne dokumente, bankovne kartice i nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 14. na 15. studenoga u Dragoslavcu je nepoznati kradljivac provalio u vikendicu i ukrao ključeve od četverocikla, a potom je provalio u štagalj gdje je ukrao trimer, motornu pilu i bušilicu, te četverocikl. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iduće noći u Prelogu u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt koji je vlasništvo poduzeća iz Goričana gdje je ukrao novac i bocu alkoholnog pića, a u noći s 16. na 17. studenoga u Pribislavcu u Industrijskoj ulici, nepoznati lopov provalio je u rezervoare teretnih automobila koji su vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca te ukrao nekoliko stotina litara goriva. Materijalna šteta u ovim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije