Nalet automobila na motorista, vlaka na pješakinju, obiteljsko nasilje…

U protekla dva dana, u petak i subotu Županijski operativni centar 112 zaprimio je 380 poziva.
 

U pet slučajeva radilo se o požarima trave i to u Maloj Subotici, Pribislavcu, Kuršancu te u petak i u subotu o požaru između Pušćina i Gornjeg Hrašćana.
 

U subotu je oko 10.30 sati došlo do naleta osobnog vozila na motoristu u Donjem Mihaljevcu. Jedna osoba je ozlijeđena, kojoj je pružena pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec.

Oko 11 sati zabilježen je nalet vlaka na pješakinju na pružnom prijelazu kod željezničke postaje Čakovec – Buzovec. Pješakinja, srećom, nije bila ozlijeđena. Na cesti Slakovec – Križopotje oko 12 sati osobni automobil je na cesti udario o srnu.
 

O napadu nožem u petak na nevjenčanu suprugu na čakovečkom Jugu, već smo pisali ranije.
 

U Šenkovcu je oko 21 sat u subotu prijavljeno obiteljsko nasilje u kući, za što je na teren izašla policija.
 

Oko 22 sati na pješaka u Žiškovcu je naletjelo osobno vozilo. Pješaku je pružena pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju.
 

Oko ponoći javljeno je da se remeti javni red i mir u Strossmayerovoj ulici u Čakovcu, na dječjem igralištu.
 

Zabilježene su i dviej provale u obiteljske kuće. U petak su oko 17 sati javili za provalu u obiteljsku kuću u Belici, a u subotou oko ponoći o provali u u Gornjem Hrašćanu.
 

U petak je osobni automobil naletio na srnu, na cesti Sveti Križ – Prelog. U subotu oko 18.30 sati javljeno je o otuđenju kombija u Vratišincu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije