Maloljetni Slavonac i Bilogorac krali po Čakovcu

U srijedu 29. svibnja u 1,40 sati u ulici Tome Masaryika u Čakovcu policijski službenici su zatekli dvije mlađe muške osobe koje su provalile u kiosk. Uočivši policijske službenike osobe su počele bježati, ali je jedan od njih uhvaćen i utvrđeno je da se radi o maloljetniku s područja Požeško-slavonske županije.

Drugi kradljivac je pronađen naknadno na području Čakovca i utvrđeno je da se radi o maloljetniku s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su oni provalili u kiosk poduzeća iz Zagreba i iz istog ukrali cigarete i slatkiše.

U razdoblju od 27. do 28. svibnja u Školskoj ulici u Kotoribi nepoznati počinitelj je provalio u ljetnu kuhinju uz obiteljsku kuću vlasništvo 58-godišnjaka, odakle je ukrao kućanski aparat i kuhinjsko posuđe. U vremenu od 18. do 20. svibnja u ulici Vladimira Nazora u Murskom Središću nepoznati lopov provalio je u prostorije udruge, odakle je ukrao električni kabel.

U Svetom Urbanu nepoznati je počinitelj provalio u vikendicu vlasništvo 54-godišnjaka iz Čakovca odakle je ukrao televizor i muzičku liniju, dok je u Industrijskoj ulici u Ivanovcu nepoznati kradljivac sa dvorišta kuće u izgradnji ukrao više plastičnih posuda sa fasadnom žbukom vlasništvo poduzeća iz Ivanovca. Materijalna šteta u ovim krađama cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije