U prometnim nesrećama teško ozlijeđeno dijete i suvozačica

U četvrtak 25. travnja na međimurskim cestama dogodile su se dvije prometne nesreće. Nekoliko minuta poslije 7 sati na raskrižju ulica Putjane i Travničke u Čakovcu 68-godišnji vozač iz Strahoninca, krećući se osobnim vozilom kolnikom Travničke ulice i dolaskom do raskrižja sa kolnikom ulice Putjane koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje i oduzeo prednost osobnom vozilu kojim se tom ulicom kretao 59- godišnjak iz Male Subotice. 

Pritom je 59-godišnjak u kočenju udario u vozilo 68-godišnjaka koje je odbačeno i stražnjim dijelom udarilo u ogradu obližnje kuće. U prometnoj nesreći je 69-godišnjak lakše, a 69-godišnja putnica iz njegovog vozila teško ozlijeđena i liječnička pomoć pružena im je u Županijskoj bolnici Čakovec.

Druga nesreća dogodila se u poslijepodnevnim satima na županijskoj cesti između naselja Zebanec i Selnica. Djevojčica je prelazila kolnik, a da se prije toga nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, radi čega ju je u kočenju udarilo osobno vozilo kojim je upravljao 38-godišnjak iz Svetog Martina na Muri.

Pješakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije