Lopovi krali nakit, novac, žlijebove, motorne pile i meso

Vikend je iza nas, a iz Policijske uprave međimurske stižu informacije o nekoliko krađa. U petak 1. veljače Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest muškaraca iz Celina da je iz njegove kuće ukraden zlatni nakit.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u razdoblju od 29. do 31. siječnja u Celinama u Cvjetnoj ulici, nepoznati kradljivac na neutvrđen način ušao u obiteljsku kuću gdje je ukrao zlatni nakit i zlatni sat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Istog dana u popodnevnim satima u Strahonincu u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispreturao stvari i ukrao zlatni nakit. Također u petak u jutarnjim satim, u Svetom Urbanu nepoznati lopov je iskoristio odsutnost ukućana te ušao u prostor verande gdje je pronašao sakriveni ključ kojim je otključao obiteljsku kuću i iz unutrašnjosti ukrao novac, zlatni i srebrni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo počinilo dijete iz Varaždina, te će se prema njemu podnijet kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. Tijekom noći s 2. na 3. veljače, u Donjoj Dubravi u Kalničkoj ulici, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ukućana, te je ušao u otvorenu garažu gdje je ukrao motornu pilu.

Potom je ušao u nezaključanu pomoćnu gospodarsku zgradu gdje je iz ledenice ukrao nekoliko desetaka kilograma mesa. Iste noći u Kapelščaku, nepoznati kradljivac je sa kapelice skinuo i ukrao bakrene žljebove za odvod oborinskih voda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije