Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
LEŽAO NA TLU Policajci pomogli mladiću (21), a on ih zauzvrat vrijeđao i fizički napao
Miroslava Novak

NESVAKIDAŠNJA SCENA U ČAKOVCU

LEŽAO NA TLU Policajci pomogli mladiću (21), a on ih zauzvrat vrijeđao i fizički napao

Kod mladića je pronađen PVC smotuljak ispunjen s 4,6 grama droge amfetamin

U petak, 6. rujna 2019. godine u 4 sata i 32 minute u Čakovcu, Svetojelenskoj ulici, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave međimurske zatekli su 21-godišnjeg mladića kako leži na tlu.

U namjeri da pomognu mladiću te s ciljem zaštite života, policijski službenici odlučili su ga prevesti službenim vozilom do mjesta stanovanja. Tijekom prijevoza u jednom trenutku mladić je počeo pogrdnim riječima vrijeđati policijske službenike te je ujedno na jednog od njih i fizički nasrnuo te ga lakše ozlijedio. Nakon toga mladić je uz primjenu sredstava prisile svladan i uhićen te priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

- Dovršenim istraživanjem utvrđeno je da je počinio kazneno djelo napada na službenu. Ujedno, pregledom kod mladića pronađen je PVC smotuljak ispunjen s 4,6 grama  droge amfetamin.

 Zbog napada na službenu osobu protiv 21-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, kao i optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel) zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga - javljaju iz PU međimurske.
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!