Lopovi u “akciji”: Krali bakar, zlato, gorivo i potrepštine…

Policijska uprava međimurska u današnjem izvješću javlja o nekoliko krađa. U razdoblju od 7. do 9. listopada, u Štefancu u Ulici Nikole Tesle, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću iz koje je ukrao razne slatkiše, napitke i pribor za jelo.

U utorak, 9. listopada od 14 do 17 sati, u Domašincu u Ulici Matije Gupca, nepoznati lopov je sa prozora obiteljske kuće skinuo mrežu za komarce i provukao ruku kroz dio prozora koji je bio otvoren na kip, te je otvorio drugi dio prozora i ušao u obiteljsku kuću gdje je ukrao zlatni nakit.

U vremenu od 2. do 8. listopada, u Podturnu u Čakovečkoj ulici, nepoznati kradljivac provalio je u napuštene prostorije poduzeća iz Čakovca odakle je ukrao plamenik za loživo ulje, cilindar pluga i pumpu za točenje goriva. U utorak, 9. listopada od 8 do 18 sati nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost vlasnice obiteljske kuće u Brezju te je iz otključane kuće ukrao zlatni nakit.

Tijekom noći s 8. na 9. listopada nepoznati kradljivac je sa restorana i gospodarskih zgrada u Železnoj Gori ukrao bakrene žljebove i odvodne cijevi. Tu je nastala i najveća materijalna šteta koja se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije