INCIDENT

TESTIRALI ORUŽJE Ozlijeđena dva radnika u tvornici oružja u Karlovcu nakon pucnja iz vatrenog oružja

Doznajemo da se incident dogodio prilikom testiranja oružja, još se ne zna je li tehničkog kvara na oružju ili zbog neopreznog rukovanja

Dvije osobe su ozlijeđena pucnjem iz vatrenog oružja u pogonu karlovačkog proizvođača oružja HS Produkt, neslužbeno doznaje Jutarnji list.

Prema informacijama kojim rasposlažemo incident se dogodio prilikom testiranja oružja, a je li pošlo po zlu zbog tehničkog kvara na oružju ili zbog neopreznog rukovanja utvrdit će se policijskom istragom.

Djelatnici karlovačke policije su u pogonu tvornice, te se provodi očevid nakon kojega će biti poznato više detalja. Prije njih intervenirali su djelatnici Hitne medicinske službe, koji su dvojicu radnika prevezli u Opću bolnicu Karlovac, piše Jutarnji List.

Ozlijeđeni radnici nisu životno ugroženi, potvrdila nam je to dr. Ivana Kovačić, ravnateljica Opće bolnice Karlovac.

– Mogu potvrditi da smo zaprimili dvije ozlijeđene osobe koje su obrađene kroz naš Objedinjeni hitni prijem, jedna je nakon previjanja puštena na kućnu njegu, a druge ima ozljede šake te je još u obradi. Vjerojatno će se i u drugom slučaju raditi o lakšim ozljedama, no vidjet ćemo nakon obrade – rekla nam je dr. Kovačić, dodajući da se radi o muškarcima u dobi između 50 i 60 godina i ne želeći ulaziti u okolnosti pod kojima su te ozljede nastale, piše Jutarnji List.

Ravnatelj zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije Perica Vucelić nije nam htio iznositi detalje slučaja s obzirom na to da se radi o tvornici za proizvodnju oružja. Čekamo službenu informaciju od PU karlovačke o događaju, a upit smo poslali i direktoru HS Produkta Željku Pavlinu, te ćemo također objaviti odgovor čim ga dobijemo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije