neslužbeno prvenstvo hrvatske

SREBRNO ODLIČJE Mlade Zrinskice iz Čakovca osvojile drugo mjesto u Karlovcu

Uz osvojeno drugom mjesto, igračice Zara Brzohalski i Dina Jurišić izabrane su u najbolju petorku turnira

Ovih je dana u Karlovcu održano 22. međunarodno prvenstvo Karlovca u mini rukometu za djevojčice (rođene 2013. godine i mlađe), natjecanje koje se smatra neslužbenim prvenstvom Hrvatske.

Ženski rukometni klub Zrinski Čakovec, na prvenstvu je sudjelovao s dvije ekipe i po tradiciji odličnom igrom osvojio jedno od vodećih mjesta. Ovaj puta bila je to ekipa Zrinskog II koja je osvojila drugo mjesto i srebrna odličja, prva ekipa ispala je u četvrt finalu upravo od druge ekipe.

Ovaj uspjeh još je jedna potvrda da se u čakovečkom klubu dobro i stručno radi i posvećuje briga radu s mladima, trenerica Ljubica Vrbančić i Gita Šarić vrlo su zaslužne za to, a čestitke idu i na adresu roditelja za logističku pomoć i podršku iz gledališta.

Uz osvojeno drugom mjesto, igračice Zara Brzohalski i Dina Jurišić izabrane su u najbolju petorku turnira, a igrao je sljedeći sastav: Lucija Novak, Ema Žganec,Mia Mesarić, Ema Magdalenić, Mia Komar, Dina Jurišić, Vida Brodarć, Zara Brzohalski, Tea Dodlek, Paula Sklepić i Donna Lovrenčić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije