Čakovec: Kamenom razbio staklo na automobilu stranih registracija

Čakovec: Kamenom razbio staklo na automobilu stranih registracijskih oznaka

U Čakovcu, u Ulici Ivana plemenitog Zajca, 22. siječnja od 12.45 do 16.30 sati, nepoznati počinitelj je na parkiralištu ispred stambene zgrade bacio kamen i razbio vjetrobransko staklo na osobnom automobilu stranih registracijskih oznaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Nedelišće: Napao ga pas

U Nedelišću, u Novoj ulici, 21. siječnja oko 18.35 sati, 29-godišnji muškarac iz Slakovca po kućama je raznosio letke. Dolaskom do dvorišne ograde na kojoj je namjeravao otvoriti dvorišna vrata, na kojima je istaknuta pločica “oštar pas”, sa unutarnje strane ograde na njega je skočio pas koji ga je ugrizao.

U Županijskoj bolnici Čakovec ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je zadobio laku tjelesnu ozljedu s mogućom prekvalifikacijom u tešku pa je zadržan na liječenju. Slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Proteklog vikenda dogodilo se sedam prometnih nesreća

Tijekom vikenda dogodilo se ukupno 7 prometnih nesreća, od čega 1 prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je 2 osobe zadobile lake tjelesne ozljede te 6 prometnih nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su:
– neprilagođena i nepropisna brzina u 4 slučaja,
– nepoštivanje prednosti prolaza u 1 slučaju,
– neočekivana opasnost na cesti (nalet na životinju) u 1 slučaju i
– ostale greške u 1 slučaju.

Tijekom vikenda zabilježena je prisutnost alkohola u organizmu kod 3 sudionika prometnih nesreća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije