Sveti Juraj u Trnju: Na cesti pokraj crkve poginula 80-godišnja pješakinja

Sveti Juraj u Trnju: Na cesti pokraj crkve poginula 80-godišnja pješakinja

U prometnoj nesreći pokraj crkve u Svetom Jurju u Trnju danas oko 17.30 sati poginula je 80-godišnjakinja iz Čehovca.

Prema prvim informacijama, na nju je naletio osobni automobil. Pješakinja je preminula na mjestu događaja, doznajemo u Policijskoj upravi međimurskoj.

Dopuna PU Međimurske (10.1.2012.)

U Čakovcu, na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec, 9. siječnja, obavljena je obdukcija na tijelu preminule 79-godišnje pješakinje stradale u prometnoj nesreći u Svetom Jurju u Trnju, 7. siječnja oko 17.30 sati, te su kao uzrok smrti utvrđene povrede zadobivene u prometnoj nesreći.


Dopuna PU Međimurske (9.1.2012.)

U Svetom Juraju u Trnju, na državnoj cesti kod kućnog broja 36., 7. siječnja oko 17.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj 36-godišnja vozačica iz Donjeg Kraljevca upravljajući osobnim automobilom čakovečkih registracijskih oznaka brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć) tako da može vozilo pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti.

Zbog toga je u blagom desnom zavoju u kočenju prednjim dijelom vozila udarila u 79-godišnju pješakinju iz Čehovca koja je prelazila kolnik van obilježenog pješačkog prijelaza i nije bila označena nekim izvorom svjetlosti ili reflektirajućom materijom.

Uslijed udara pješakinja je odbačena na kolnik, a liječnik hitne medicinske pomoći Županijske bolnice Čakovec koji je izašao na mjesto događaja konstatirao je smrt pješakinje.
Tijelo preminule pješakinje prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija.

Osobni automobil prevezen je u dvorište PU međimurske poradi obavljanja izvanrednog tehničkog pregleda. Protiv vozačice osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije