Krađe u Pleškovcu, Prelogu i Murskom Središću…

Krađe u Pleškovcu, Prelogu i Murskom Središću…

Pleškovcu, u razdoblju od 26. do 29. kolovoza, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću 57-godišnjaka iz Republike Slovenije, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio razni alat, električnu  brusilicu i hranu (špagete, makarone i dr.).Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Prelogu, u Glavnoj ulici, 28. kolovoza od 18.00 do 19 sati, nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost vlasnika, te je iz stalka za bicikle otuđio nezaključani bicikl. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Murskom Središću, u Ulici Sitnice, 29. kolovoza od 13.30 do 14 sati, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju 46-godišnje vlasnice kuće, te je ušao u unutrašnjost kroz otvoreni prozor odakle je otuđio strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, 29./30. kolovoza od 17 do 7 sati, nepoznati počinitelj je provalio u dječji vrtić, tako da je podesnim predmetom razbio staklo na vratima, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio LCD monitor i računalo, te raznu hranu (salame, sireve, paštete). Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Donjoj Dubravi, na obali rijeke Drave, 30. kolovoza od 18 do 19 sati, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom razbio staklo na vratima osobnog automobila koprivničkih registracijskih oznaka vlasništvo 33-godišnjaka iz Koprivnice, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio okopojasnu torbicu sa domaćim i stranim novcem, osobnim dokumentima i bankomat karticom, te trenirku sa domaćim novcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Čakovcu, u Ulici Vjekoslava Špinčića, 30. kolovoza od 11 do 13 sati, nepoznati počinitelj je iz otvorenog dvorišta kuće otuđio utovarnu aluminijsku rampu za mini bager vlasništvo privatnog poduzeća iz Hlapičine. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
 

Čakovcu, u Ulici Milke Trnine, 30. kolovoza od 8 do 16.30 sati, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju vlasnika kuće, te je ušao u otključanu kuću odakle je otuđio zlatni nakit i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije