Ivan Belić iz Preloga ipak se nije utopio

Ivan Belić iz Preloga ipak se nije utopio

Hubertova graba popularna je među ribičima iz cijelog donjeg Međimurja i susjedne Varaždinske županije

Policijska uprava međimurska danas je u 12.58 sati primila dojavu da se u Hubertovoj grabi kod Preloga utopio 41-godišnji Ivan Belić iz Preloga. Hubertova graba popularna je među ribičima iz cijelog donjeg Međimurja i susjedne Varaždinske županije. U tijeku je očevid. To je već treći utopljenik u Međimurskoj županiji u tjedan dana.

U srijedu u 17.35 sati u rijeci Muri nedaleko od granice, dvjestotinjak metara uzvodno od skele i dva metra od obale, ribočuvari su pronašli leš 29-godišnjaka iz Murskog Središća koji se zakačio za grane u vodi. U utorak je u šljunčari kod Ivanovca pronađen mrtav 59-godišnjak iz Pribislavca. 

Dopuna PU Međimurske (28. kolovoza, 2011.)

Obavljenom obdukcijom u Županijskoj bolnici Čakovec, nad mrtvim tijelom 40-godišnjaka iz Preloga kojega je brat pronašao i izvukao na obalu rijeke Drave u predjelu zvanom “Hubertova graba”, 28. kolovoza oko 12.15 sati, utvrđeno je kako je uzrok smrti hematom na mozgu, a ne utapanje. Naime, neposredno prije toga oštećeni se tokom vožnje biciklom prevrnuo, te je prilikom pada zadobio ozljede glave. O događaju slijedi posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije