ŽC 112 ČAKOVEC

U Donjem Kraljevcu nestala ženska osoba, više naselja bez struje

ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o nestanku starije ženske osobe na području Donjeg Kraljevca

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 47 poziva. Od toga je 19 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (10) i policiji (7). Od jučerašnjih događaja izdvajaju jednu dojavu.

>> Kćer moli pomoć: “Nestala mi je majka Štefica, boluje od Alzheimerove bolesti i ne zna se vratiti kući”

U 19:32 sata – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o nestanku starije ženske osobe na području Donjeg Kraljevca. Javila nam se Snježana Cvetko iz Donjeg Kraljevca sa zamolbom za pomoć. Naime, tokom dana nestala joj je majka Štefica koja boluje od Alzheimerove bolesti.

– Molim ljude s područja Preloga, Donjeg Kraljevca, Čehovca, Hodošana, Cirkovljana, Goričana i ostalih okolnih mjesta ogromnu uslugu. Izađite van na ulicu i pogledajte luta li neka starija gospođa vani – njezina je zamolba.

Kako kaže, njezina se majka ne zna vratiti kući, iako ‘na prvu’ izgleda kao da zna. Nestala je popodne, a nosi crno-bijeli sako, naočale i veliku bijelu vrećicu. – Ako ju tko ugleda, zovite odmah na broj 098/164-1332 – moli zabrinuta obitelj.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 6 poziva. Za jedan poziv izašli su na intervenciju,   dok kod 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom. Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima danas neće biti struje u vremenu od 8 do 10 sati u Okruglom vrhu, Gornjem Mihaljevcu: od kbr. 1 do 18, od kbr. 24 do 28 i od kbr. 82 do 100, Dragoslavec selu: od kbr. 1 do 37, Dragoslavec bregu: od kbr. 1 do 26 i od kbr. 74 do 99. 

Od 10:30 do 11 sati struje neće biti u sljedećim naseljima: Gornji Hrašćan, Trnovec
i Parag, od 10 do 11 sati u Gornjem Mihaljevcu: od kbr. 1 do 5 i od kbr. 97 do 100.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije