STRAŠAN DOGAĐAJ U KUZMINCU

Tragedija u Podravini: ‘Utopila se preslatka curica, nikad neću zaboraviti kako mi je veselo mahala’

U dvorištu obiteljske kuće jednogodišnje djevojčice jutros je bilo mirno. Kod kuće nije bilo nikoga, samo su se mogli vidjeti zapaljeni lampaši na kućnom pragu

Nezapamćena tragedija potresla je Kuzminec, malo mjesto u sastavu Općine Rasinja. Kako je izvijestila PU Koprivničko-križevačka, jučer, oko 8.45, jednogodišnje dijete utopilo se u plastičnoj kanti. Točnije, djevojčica je tijekom igre u obiteljskoj kući pomaknula poklopac kante u kojoj je bila voda. Zatim je izgubila ravnotežu, pala glavom u vodu i utopila se.

>> TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU Jednogodišnje dijete palo u kantu vode i utopilo se

Prva u pomoć, nakon što je čula plač koji je dopirao iz kuće, priskočila je susjeda Jela Gavran. Kako je rekla, otac je bio na poslu, a majka sama s djecom kod kuće. 

– Bila sam vani to jutro i brala sam lješnjake. Odjednom sam čula grozan plač koji je dopirao iz njihove kuće i pas je jako baš lajao. Prvo sam mislila da je životinja ugrizla dijete pa sam brzo otrčala. Ušla sam u kuću i imala što vidjeti. Jadna majka je držala dijete na rukama, mahala s njim na sve strane, davala umjetno disanje. Na podu je bila voda. To nesretno dijete igralo se s vedricom vode i nastradalo – ispričala je potresena susjeda za epodravinu.hr.

Upitala je majku djeteta što se dogodilo, ali majka djevojčice bila je toliko u šoku da nije mogla govoriti. Na mjestu događaja bila je i hitna pomoć koja usprkos svojim naporima nije mogla napraviti ništa. Za djevojčicu je nažalost, već bilo kasno.

– Moram vam reći da su oni jako dobri susjedi, ali i roditelji. Imaju još i dvogodišnjeg sinčića. A ta preslatka curica je nedavno baš proslavila prvi rođendan. Majka je, kad bi suprug otišao na posao, stavila djecu u kolica svako jutro i krenula u šetnju. Djevojčica mi je uvijek svojom veselo mahala tom svojom malom rukicom, neću to nikada zaboraviti – kazala je Jela Gavran sa suzama u očima.

U dvorištu obiteljske kuće nesretne djevojčice jutros je bilo mirno. Kod kuće nije bilo nikoga, samo su se mogli vidjeti zapaljeni lampaši na kućnom pragu, piše epodravina.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije