LUDI DAN Nalet na pješakinju u Draškovcu, u Kotoribi stradale tri osobe

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 95 poziva. Od toga je 37 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (15) i policiji (13).

>>> FOTO Zar opet? Sudar auta i kombija kod ‘Mandlina’, ima i ozlijeđenih

Od jučerašnjih događaja izdvajaju četiri dojave. U 14:17 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru dva osobna automobila u Prelogu. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

U 20:23 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o izlijetanju osobnog automobila s ceste ŽC 2017 između Novog Sela Rok i Sivice. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

U 20:36 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o izlijetanje osobnog vozila s ceste i udara u ogradu u Kotoribi. U ŽB Čakovec prevezene su tri osobe.

U 20:52 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o naletu osobnog automobila na pješakinju u Draškovcu kojom prilikom je ozlijeđena jedna osoba.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 6 poziva. Imali su jednu intervenciju, dok kod pet poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije