SUDAR osobnog i teretnog vozila, u Čakovcu natočio gorivo i pobjegao

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 83 poziva. Od toga su 36 poziva bila namjenska i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (17) i policiji (7). Od jučerašnjih događaja izdvajaju dvije dojave.

U 09:43 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila na D-227 (Šenkovec-Brezje). Došlo je do sudara osobnog i teretnog vozila pri čemu je nastala materijalna šteta, ali nije bilo ozlijeđenih osoba.

U 13:57 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi goriva na benzinskoj postaji u Čakovcu na Južnoj obilaznici. Osobno vozilo napustilo je benzinsku postaju bez da je vozač podmirio račun.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 15 poziva. Za jedan poziv izašli su na intervenciju, 2 poziva bile su lažne dojave, dok kod 12 poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

– Od 01:45 na snazi su zimski uvjeti na svim državnim cestama u Međimurskoj županiji, a od 03:50 na snazi su zimski uvjeti na A-4 (od Goričana do Brezničkog Huma) – javlja ŽC 112.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije