KRAĐE Na meti opet trgovina u Čakovcu, lopovi ukrali novac

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je ukupno devet krađa od čega šest krađa u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna te pet teških krađa. U današnjem izvješću izdvajuju tri krađe.

U subotu, 9. prosinca u večernjim satima u Trnovcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ukrao razni nakit i novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju, 10. prosinca u večernjim satima u Čakovcu, Ulici Tomaša Goričanca, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovitom robom, gdje je ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Neslužbeno doznajemo da je provaljeno u trgovinu METSS na čakovečkom Jugu. Policija intezivno traga za lopovima.

U petak, 8. prosinca u popodnevnim satima u Gornjem Mihaljevcu, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključanu obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit i novac.

Materijalna šteta u ovoj krađi procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije