VIDEO I FOTO Vozač motocikla ima teške ozljede opasne po život

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 25. kolovoza u 20 sati i 55 minuta na državnoj cesti broj 3, nedaleko Štefanca, teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 34-godišnji motociklist.

>>> VIDEO I FOTO Novi detalji prometne nesreće koja se dogodila u petak navečer

– Upravljajući Hondom, čakovečkih registracija iz smjera Male Subotice prema Štefancu, izlaskom iz desnog zavoja motociklom je u potpunosti prešao na suprotnu prometnu traku, gdje se frontalno sudario s Opel Astrom, čakovečkih registracija, kojoj je bila pridodana laka prikolica, a iz suprotnog smjera upravljao je 28-godišnji vozač.

Nakon sudara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na cestovnu bankinu – doznajemo u PU međimurskoj.

Ozlijeđeni motociklist I.S. iz Zasadbrega vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je zbog težine zadobivenih ozljeda podvrgnut hitnom operativnom zahvatu. 28-godišnji vozač auta iz Hodošana nije ozlijeđen.Kao što se vidi i na fotografijama, nastala je prilična materijalna šteta na oba vozila.

– Spomenuta dionica državne ceste od 21 do 22 sata i 50 minuta radi obavljanja očevida bila je zatvorena za promet, koji se odvijao obilaznim pravcima.

O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku – kažu u policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije