ŽC 112: Dvije prometne nesreće, krađa drva, remećenje javnog reda i mira

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 71 poziv. Od toga su 36 poziva bila namjenska i iste je obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Za hitnu medicinsku pomoć bilo je 18 poziva, za policiju 14 poziva, za vatrogasce nije bilo poziva, a za ostale službe bilo je 4 poziva.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 16 poziva. Imali su 3 intervencije, 1 poziv bila je lažna dojava, dok kod 12 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja ŽC 112 izdvaja krađu drva u šumi kod Sivice, o čemu su dojavu zaprimili u 08:32 sati. U 14:03 sati zaprimili su dojavu o remećenju javnog reda i mira u Svetom Križu.

U 18:22 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na LC 20039 (cesta uz derivacijski kanal) kod Preloga. Došlo je do sudara 2 osobna vozila pri čemu je nastala materijalna šteta, a sudionici nesreće nisu zatražili medicinsku pomoć.

U 00:15 sati ŽC 112 zaprimio je dojavu o još jednoj prometnoj nesreći koja se zbila na cesti D3, između Štefanca i Male Subotice. Došlo je do slijetanja osobnog vozila s ceste pri čemu je nastala materijalna šteta, ali nije bilo ozlijeđenih osoba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije