Dva mladića u rukama policije: Iz auta ukrali tri i pol tisuće kuna i torbu

U rukama policije završila su dva mladića. Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 18-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u subotu, 17. rujna u kasnim popodnevnim satima u Kuršancu, Ludbreškoj ulici iz osobnog automobila, vlasništvo 71-godišnjaka, ukrao je tri i pol tisuće kuna. Protiv osumnjičenog podnijet će se kaznena prijava nadležnom državno odvjetniku.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 20-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kazneno djelo krađe. Sumnja se da je u subotu, 17. rujna na parkiralištu ispred stambene zgrade u Čakovcu, Ulici Josipa Jurja Strossmayera iz osobnog automobila, vlasništvo 38-godišnjaka, ukrao torbu u kojoj su se nalazili mobitel, ključevi, te novčanik s bankovnim karticama, osobnim dokumentima i novcem.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv osumnjičenog podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Pokradena kuća u Pušćinama

U današnjem izvješću PU međimurska javlja i o jednoj teškoj krađi. U noći s 18. s 19. u Pušćinama, Voćarskoj ulici nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle u ukrao digitalnu kameru, zvučnike i prijenosni disk.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije