Zatekli petero djece u krađi krumpira

U četvrtak, 14. srpnja oko 13 sati kontakt policajac Policijske postaje Čakovec, temeljem saznanja prikupljenih od građana u krađi krumpira zatekao je petero djece.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su između 5. i 14. srpnja, u nekoliko navrata u poljskom predjelu zvanom ‘Gmajna’, nedaleko Pribislavca, s njive privatnog vlasnika ukrali petstotinjak kilograma krumpira. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1.500 kuna.

Dio ukradenog krumpira oduzet je malodobnih počinitelja i vraćen vlasniku (naslovna fotografija).

Uhvaćen 53-godišnjak koji je ukrao tablet

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 53-godišnjak s područja općine Donji Kraljevec počinio kazneno djelo krađe.

Naime, između 16 i 18. siječnja ove godine u Donjem Kraljevcu, Murskoj ulici, iz parkiranog nezaključanog osobnog automobila ukrao je tablet, vlasništvo privatnog poduzeća. Tablet vrijednosti oko 3.500 kuna oduzet je od počinitelja i vraćen vlasniku.

Dvojac ukrao stablo jasena

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 48-godišnjakinja i 32-godišnjak s područja općine Kotoriba počinili kazneno djelo krađe.

Naime, između 10. svibnja i 6. lipnja ove godine u šumskom predjelu zvanom ‘Dragov lug’, nedaleko Kotoribe, porušili su i potom ukrali stablo jasena. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije