Nataša Nemet (21) izvukla ‘frenda’ iz gorućeg auta i spasila mu život

U utorak, 22. ožujka oko 4.30 sati na lokalnoj cesti uz derivacioni kanal, u visini mjesta Donji Vidovec, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj se 32-godišnji vozač osobnog automobila D. Ujlaki iz Donje Dubrave nije kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

Zbog toga je na ravnom dijelu ceste vozilom sišao izvan kolnika gdje je udario u turistički pano i drvo nakon čega se vozilo zapalilo i izgorjelo. U vozilu je bila 21-godišnja putnica, Nataša Nemet iz Kotoribe. Oboje su vozilom hitne medicinske pomoći prevezni u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrdili da su zadobili teške tjelesne ozljede.

No, u međuvremenu se, do dolaska hitne, odvijala prava drama.

– Sve se dogodilo veoma brzo. U jednom trenutku kao da nam je život preletio pred očima – priča iz bolničkog kreveta stradala 21-godišnjakinja Nataša Nemet i dodaje: – Uhvatila nas je bankina, zatim je slijedilo samo pucanje, lomljava oko nas dok se u jednom trenutku nismo našli u drvetu i tu se prekida veza sa stvarnošću.

U trenutku kao da mi je netko šapnuo, ‘Hej ti,van iz auta!’. Dok sam dolazila k svijesti auto je već bio u plamenu. Izvukla sam se iz njega, a potom i ‘frenda’ kojem su otkazale noge. Vukla sam ga dalje od auta, a ruka i rebra mi bili slomljeni. No u toj situacija bol ne osjećate i ničega niste svjesni. U tom trenutku želite samo pomoći i izbjeći najgori scenarij.

Vatra se brže i brže širila, a nigdje nikoga. Odjednom se pojavila neka gospođa kojoj smo zahvalni što nas je spasila i što i sada svaki dan zove u bolnicu i raspituje se kako smo. Stvarno joj veliko hvala, a mi se zbog nje oporavljamo i zezamo kao i prije te same nezgode – završila je svoju priču.

Nataša kaže da se ne osjeća kao ‘heroj’ koji je nekome spasio život već vjeruje da bi tako postupio svaki čovjek u istoj situaciji. Požar na automobilu su ugasili vatrogasci, a kako izgleda možete vidjeti na fotografiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije