Četiri krađe, štete više tisuća kuna: Neumorni lopovi ‘haračili’ po Međimurju

Policijska uprava međimurska javlja o četiri krađe. Na meti lopova našlo se gradilište, privatno poduzeće, vikendica i privatni gospodarski objekt. No, krenimo redom.

Između 30. siječnja i 1. veljače u Ivanovcu, Ulici bana Jelačića, nepoznati počinitelj provalio je u ograđeno dvorište gradilišta, gdje je potom provalio u spremište, odakle je ukrao razne električne kablove, električnu brusilicu i razni zidarski alat. Između 29. siječnja i 1. veljače u Čakovcu, Ulici Aleksandra Schulteissa, nepoznati lopov provalio je u prostorije privatnog poduzeća, odakle je ukrao stolna računala i pisač.

Između 16. i 29. siječnja u vikend naselju kod Gornjeg Kuršanca, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu, odakle je ukrao plinsku bocu, ribičke štapove te razni alat. U noći s 29. na 30. siječnja u Držimurcu, u dvorištu obiteljske kuće, nepoznati kradljivac iz otključanih gospodarskih objekata ukrao je kosilicu, građevinska kolica, limenu bačvu i akumulatore.

Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije