Oprez! Poreznici kreću u novu akciju, a tko je ovoga puta na “meti”?

Ovlašteni službenici Ministarstva financija – Porezne uprave u sklopu redovnih nadzornih aktivnosti provodit će pojačane nadzore obveznika koji obavljaju djelatnost servisa i popravka motornih vozila te trgovine na malo i sličnih djelatnosti u razdoblju od 27.10. do 02.11.2014. godine u suradnji sa ovlaštenim službenicima Carinske uprave, piše portal Danas.net.hr.

Ovlašteni službenici Porezne uprave u suradnji s drugim nadzornim službama obavljaju kontinurano nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom u tijeku cijele 2014. godine te će se i nadalje provoditi zajedničke akcije kako bi se smanjio broj obveznika koji ne posluju u skladu sa zakonskim odrebama i time predstavljaju nelojalnu konkurenciju urednim poreznim obveznicima.

Građani se pozivaju da prijave nepravilnosti

Pozivamo sve građane kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa “Pišite nam” www.porezna-uprava.hr/bi/Stranice/Pisite-nam.aspx, ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave.

Nepravilnosti se mogu prijaviti i Carinskoj upravi također putem besplatnog telefona 0800-1222 ili adrese elektroničke pošte javnost@carina.hr, izvijestila je Porezna uprava na svojim internetskim stranicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije