Delimaru pobjeda u Karlovcu

08. lipnja 2014. godine u Karlovcu, u sklopu 12. Volkswagen tuning susreta, održana je automobilistička utrka ocjenski spretnosne vožnje pod nazivom 5. Nagrada grada Karlovca in Memoriam Igor Bagarić Bagi.

Vozila se utrka Regije Sjever i skupila je preko dvadesetak vozačica i vozača, koji su svoju spretnost i brzinu pokazali na pet ispita spretnosti. Fantastično vrijeme pružalo je gostima susreta da uživaju u vožnjama najboljih vozača Hrvatske a i šire.

Vedran Delimar iz Čakovca svojim je VW Polom pokazao iznimno dobru vožnju i zadivljujuće rezultate. Nakon zbrojenih vremena svih 5 ispita, završio je kao pobjednik klase 2. automobila dužine od 3500 do 4000 mm, te je stao na postolje sa najbržima, kao 3. plasirani u generalnom poretku.

Na tom natjecanju bio je i Nino Ćubić iz Čakovca sa svojim Ford Focusom koji je završio na 5. mjestu u klasi 3. Konačne rezultate možete vidjeti klikom ovdje.

Zajedno su sa svojim bodovima, uzeli su i pehar za 3. mjesto u konkurenciji klubova, za svoj klub AK Stubaki. Rezultati klubova se nalaze ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije