Novac ostavio na krovu auta: Vratite mi tih 35.000 kuna!

Na relaciji Bjelovar – Starčevljani izgubljena je vrećica s većom svotom novca. Molim poštenog nalaznika da se javi na broj mobitela 092/160-99-35 – oglas je koji ovih dana na lokalnom radiju izaziva pozornost mnogih Bjelovarčana. Iza neuobičajenog oglasa krije se gorko iskustvo 65-godišnjeg umirovljenika Radovana Zdrilića koji je u trenutku nepažnje ostao bez 35.000 kuna.

Odvrtio film i sve shvatio

– Ma taj sam novac već neko vrijeme umjesto u banci držao kod sebe u namjeri da dio podijelim sinovima, a dijelom platim spomenik – prepričava svoju muku nesretni Radovan. Kao što čini svakog dana, i tog je jutra, kaže, krenuo u grad i vrećicu s novcem, budući da već neko vrijeme živi sam, iz čistog opreza ponio sa sobom.

Prilazeći svom starom golfu 2, vrećicu je stavio na krov i otišao otvoriti kapiju te nakon toga, zaboravivši na novac, sjeo u automobil i odvezao se u grad. Vratio se nakon nekoliko sati uvjeren da je novac u automobilu. Tek predvečer, kada ga je htio vratiti u kuću, primijetio je da ga nema. Sve je pretražio, no novca nije bilo i tek je tada, odvrtjevši film, shvatio što se dogodilo.

Novac pronašli radnici?

Nestanak je prijavio policiji i na lokalnom radiju pozvao poštenog nalaznika da mu uz bogatu nagradu vrati novac, no nalaznik se još nije javio. Sumnja da su novac našli radnici jedne privatne tvrtke koji su tog dana kod susjeda postavljali instalaciju za internet.

Do jednog od njih uspio je i doći, no on se držao nezainteresirano. – Još nisam izgubio nadu, no svjestan sam da je šansa da dobijem svoj novac svaki dan sve manja – zaključuje razočarano. U policiji ističu da ovo nije prvi slučaj gubitka novca. Prije nekoliko tjedana vrećicu s nekoliko tisuća kuna u središnjem parku pronašla je zaposlenica bjelovarske gradske uprave i predala je u obližnji policijski infocentar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije