Vedran Delimar i Nino Ćubić laureati dodjele nagrade naj automobilistima

Vedran Delimar i Nino Ćubić laureati dodjele nagrade naj automobilistima

Hrvatski auto i karting savez i Odbor za autošportove HAKS-a 28. prosinca ove godine u hotelu “Olympia” u Vodicama zaključili su prošlogodišnju sezonu automobilističkih natjecanja u Hrvatskoj. Treću godinu za redom Vodice su bile domaćin svečanosti najuspješnijim sudionicima sezone 2011. kojom prigodom su dodijeljena čak 373 zaslužena priznanja.

Odnosi se to na natjecanja Državnog prvenstva Hrvatske, Međunarodnog regionalnog prvenstva Hrvatske ili kup natjecanja u sedam automobilističkih disciplina – kružne i brdske utrke, rally, autocross, ocjenski auto rally, autoslalom i kronometar vožnje.

Na postolju su se ove godine, po prvi puta istaknuli Čakovečki mladi automobilisti Vedran Delimar i Nino Ćubić, sa VW Polom, dominirali su u kategoriji Ocjenski Rally.

U 3 održana natjecanja za Prvenstvo hrvatske, Čavle-Rijeka, Ravna Gora, te Kumrovec, zauzeli su odlično 3. mjesto klase 2, ukupne dužine vozila od 3500 do 4000 mm. Vedran Delimar kao vozač, a Nino Ćubić kao njegov suvozač. U generalnom poretku za 2011. godinu zauzeli su također odlično 4. mjesto.

Zadovoljni smo sezonom 2011. Osvojili smo 3. mjesto u Ocjenskom Rally-u, paralelno se natjecali i u kategorijama Autoslaloma i Brda za prvenstvo Hrvatske! Nadamo se još boljim rezultatima za 2012. godinu! Zahvaljujemo se svim sponzorima koji nas podržavaju u tome – “BAT Prodajni centar” iz Čakovca, “AMC Glad d.o.o.” iz Čakovca, “Autohrvatska servis” iz Zagreba, “Novi-Net telekom” iz Čakovca, te Caffe bar “Petica” iz Male Subotice! Hvala! – rekli su Delimar i Ćubić.

Rezultati:
Ukupni Poredak:
1. Antun Laušin
2. Vlado Božićević
3. Luiza Božićević
4. Vedran Delimar
5. Marko Cavor
6. Marko Popović
7. Ivan Rostohar
8. Marin Čohar
9. Marko Palijan
10.Marko Božić
11 …

Klasa 1

1. Luiza Božićević
2. Marko Cavor
3. Ivan Rostohar

Klasa 2
12 Antun laušin
13 Vlado Božićević
14 Vedran Delimar

Klasa 3
1. Marko Palian
2. Marko Božić
3. Igor Baburić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije