FOTO Proglašenje najboljih – Vedranu Delimaru iz Čakovca drugo mjesto

U subotu, 27. siječnja 2018. godine, u Hotelu The Westin u Zagrebu, održano je svečano proglašenje nauspješnijih sudionika auto i karting natjecanja Prvenstva Hrvatske u sezoni 2017.

Uz mnogobrojne poznate ličnosti hrvatskog auto i karting sporta, nagradu za uspjeh u 2017. godini, primio je i čakovečki automobilist Vedran Delimar. Sa svojim VW Polo-m osvojio je odlično 2. mjesto u Klasi 7 (Sportski automobili) u kategoriji Autoslalom, neposredno iza Domagoja Belinića, koji je osim pobjede u klasi 7 i ukupni pobjednik Prvenstva Hrvatske u Autoslalomu.

– Veoma sam ponosan i sretan. Osvojio sam odlično 2. mjesto u klasi na kraju natjecateljske sezone 2017. Uspjeh je još veći jer nisam vozio sve utrke u sezoni jer nismo završili na vrijeme auto.

Ove sezone nadam se još boljem plasmanu, volio bih napravit još neke preinake na autu radi poboljšanja snage, koliko budu financije to dopuštale. Velika hvala svima koji me podupiru u mom osvajanju rezultata, pogotovo svim sponzorima bez kojih to ne bi bilo moguće. Nadam se i daljom suradnjom sa svima – rekao je Vedran Delimar nakon proglašenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije