FOTO Vedran Delimar sa svojim VW Polom ostvario impresivne rezultate

U subotu, 9.rujna 2017. u Zagrebu održana je automobilska utrka 15. Nagrada Grada Zagreba, 5. memorijal Mire Nikolić. Utrka se bodovala za Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Zagreba, Prvenstvo Sjeverne Lige, te centralno Europsko Prvenstvo u Autoslalomu.

Na natjecanju je nastupilo 63 natjecateljica i natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Austrije, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Čakovečki automobilist Vedran Delimar sa svojim VW Polom opet je ostvario impresivne rezultate.

Osvojio je: Prvenstvo Zagreba 1. mjesto u klasi 7, Prvenstvo Sjeverne lige 1. mjesto u grupi 3, odlično 4. mjesto ukupnog poredka Prvenstva Zagreba, također i regije sjever. U konkurenciji automobila Europe, također odlično 4. mjesto, u klasi Divizija 2., Prvenstvo Hrvatske 9. mjesto u generalnom poretku te 4. mjesto u klasi.

Utrka u Zagrebu završila je fantastičnim rezultatima za Auto klub Dubravu iz Zagreba. Ivan Dropučić slavio je pobjedu u Grupi 1, Goran Sruk pobjedu u Grupi 2, te Vedran Delimar pobjedu u Grupi 3. Najbolji su klub u Regiji sjever te Prvenstvu Zagreba i odlični treći u prvenstvu Hrvatske u konkurenciji klubova.

– Bila je ovo odlična utrka! Zadnja u sezoni Regije sjever i Prvenstva Zagreba. Bio sam vodeći u grupi, pa sam morao dati sve od sebe da završim sezonu kao pobjednik. To sam i uspio! Pobjedom u klasi 7 i grupi 3, dalo mi je dovoljno bodova da ostanem na 1. mjestu, pa sam prezadovoljan!

Probao sam voziti i sa imenima van Hrvatske, za Europsko prvenstvo te bio odličan 4. u klasi. Nažalost, postolje u klasi 7 Prvenstva Hrvatske pobjeglo mi za manje od pola sekunde. Za Auto klub Dubravu, također smo osigurali Dva prva mjesta na natjecanju, te treće u Prvenstvu Hrvatske, tako da ostajemo i u konkurenciji klubova odlično visoko u plasmanu.

Ovo je jako uspješna sezona za mene i s novosloženim automobilom jako sam zadovoljan. Htio bi se zahvaliti svim mojim vjernim sponzorima koji mi pomažu u uspjesima te roditeljima i prijateljima – rekao je Vedran Delimar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije