Zatvaranje prometa zbog biciklističke utrke ‘Tour of Croatia’

‘Tour of Croatia – Race through the natural beauty 2016.’ koja će se održavati od 19. pa do 24. travnja 2016. godine, etapna je međunarodna profesionalna biciklistička utrka u kojoj će sudjelovati 21 profesionalna ekipa s po osam natjecatelja.

Utrka se odvija u šest etapa, od kojih prva počinje u utorak, 19. travnja u Osijeku, a završava u Varaždinu. Zadnja etapa kreće u nedjelju, 24. travnja 2016. godine u Toplicama Sveti Martin na Muri, a završava u Zagrebu.

Promet za ostala vozila u smjeru voženja utrke, neće se zatvarati cijelo vrijeme održavanja utrke na pojedinoj dionici, već samo neposredno uoči nailaska i za vrijeme prolaska natjecatelja.

Na kolnicima gdje se promet odvija dvosmjerno, promet iz suprotnog smjera zatvarat će se do 30 minuta prije nailaska natjecatelja, stoga se mole vozači koji se zateknu na takvim dionicama da svoja vozila zaustave uz desni rub kolnika (ako je moguće i izvan kolnika) te pričekaju prolazak zaštitnice utrke.

Također, svi sudionici u prometu koji se zateknu na navedenim dionicama utrke dužni su se pridržavati naredbi policijskih službenika na terenu.

Detaljnije o etapama, odnosno trasi putem koje će se biciklisti kretati pogledajte ovdje.

Izvor: MUP

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije