NA VELIKU SUBOTU

DAR MAR Pijani vozač u Gornjem Kuršancu ostavio mještane u šoku – sudario se u dva automobila i pobjegao

Jučer oko 20 sati, mirni kutak Gornjeg Kuršanca zatrese se odjekom prometne nesreće koja je ostavila građane u šoku

Kako doznajemo od PU međimurske, nesreća se dogodila u ulici Zrinskih, gdje je vozač, izlazeći iz naselja, udario u parkirano vozilo te bez imalo oklijevanja pobjegao s mjesta nesreće, ostavivši iza sebe olupinu automobila bez prednjeg branika i tablice, koja je ostala na mjestu sudara.

Vozeći se Uskom ulicom u bijegu, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom te sudario u drugo parkirano vozilo, koje je gotovo potpuno uništeno u sudaru. Nakon što je njegov automobil postao nepomičan, vozač se odlučio na bijeg pješice, ostavivši vozilo u potpunosti devastirano na cesti.

Kako je očevid trajao do kasnih sati u noć, stanovnici su se pitali što bi moglo natjerati vozača da izvede takav neodgovorni potez. Navodno, kako neslužbeno doznajemo, netko od njegovih poznanika je došao po njega i skrivao ga u obližnjem naselju, što je dodatno zakompliciralo istragu. Počinitelj još nije pronađen.

Policija je apelirala na svjedoke da se jave s bilo kakvim informacijama koje bi mogle pomoći u pronalaženju počinitelja, dok građani ostaju u strahu od sličnih događaja u budućnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije