igrao za pipo ipc

SLUŽBENA POTVRDA Risto Arnaudovski novi je trener Ženskog rukometnog kluba Zrinski Čakovec

Risto Arnaudovski novi trener čakovečkih prvoligašica

Sad je i službeno potvrđeno da je odlukom Upravnog odbora (odluka nije bila jednoglasna o. a.) Risto Arnaudovski novi trener čakovečkih prvoligašica koji u ponedjeljak, nakon što se sve igračice vrate nakon „odrađenih“ reprezentativnih obaveza, počinje s radom.

Risto Arnaudovski (42) inače je dugogodišnji stanovnik Čakovca, nakon zagrebačke Dubrave, nekoliko je sezona bio ponajbolji igrač ondašnjeg ponajboljeg hrvatskog prvoligaša PIPO IPC-a, iza toga igrao je u nekoliko naših i europskih klubova, desetak puta branio boje reprezentacije Makedonije kada je izbornik bio Lino Červar, dolazi iz Austrije gdje je zadnjih godina radio kao trener u nekoliko klubova.

-Nakon 20 godina vratio sam se u Čakovec gdje mi živi obitelji koji pamtim po odličnim igrama i rezultatima u PIPO IPC-u. Drago mi je i ponosan sam što su me odgovorni čakovečkog kluba izabrali za trenera, brzo smo se dogovorili oko uvjeta, vidim da sam došao u dobro organiziranu sredinu.

„Naslijedio sam“ kvalitetnu i i dobro pripremljenu ekipu, zahvaljujem treneru Goran Mrđenu ,koji je zaslužan za to. Cilj ostaje isti, nastavit ćemo započeto da Zrinski bude brend, da se o njemu priča kao odličnoj ekipi klubu. Za to postoje svi uvjeti, dati ću sve od sebe da nam se realno postavljeni planovi i zadaci ostvare, rekao nam je u kratkom razgovoru novi trener Čakovčanki.

A dosadašnji uspješni trener Goran Mrđen bio je vrlo kratak, nije želio širiti temu, tek: “Ne znam što da kažem. Oprostite, najradije bez komentara. Svima želim sve najbolje u daljnjem radu“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije