prelog

VIDEO/FOTO Prečasni Antun Hoblaj blagoslovio motocikliste: ‘Putujte sretno, putujte sigurno uz Božju pomoć i čuvajte sebe i druge’!

Članovi Moto kluba Ren Ban već nekoliko godina tradicionalno započinju svoju sezonu vožnje blagoslovom motocikala i motociklista

Ovogodišnje druženje i blagoslov održao se danas ispred župne crkve sv. Jakoba u Prelogu kada je prečasni, župnik Antun Hoblaj blagoslovio sve prisutne.

Uz blagoslov, molitvom su se prisjetili i svih onih koji su svoj život izgubili na cesti. Po završetku, prečasni Antun Hoblaj motocikliste je ispratio sljedećim riječima: ‘Putujte sretno, putujte sigurno uz Božju pomoć i čuvajte sebe i druge!’

Osim članova Ren Bana, događaju su prisustvovali i članovi prijateljskih moto društava, a prostor ispred preloške crkve ispunili su brojni motociklisti.

Ove sezone, kao i svake prethodne, međimurske će ceste biti ispunjene entuzijastičnim motociklistima. Iz Moto kluba Ren Ban poručuju vozačima automobila da obrate posebnu pažnju na sigurnost motociklista.

Često se događa da vozači automobila zanemare mrtvi kut pri prestrojavanju ili ne primijete motocikliste prilikom izlaska sa sporednih cesta. S obzirom na manju siluetu motocikala te brzinu kojom se kreću, motociklisti su izloženi većem riziku u prometu. Stoga, pozivaju sve sudionike u prometu da budu dodatno oprezni kako bi se spriječile prometne nesreće i sačuvali životi na cestama Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije