GRUZIJSKI BALET U ČAKOVCU

FOTO/VIDEO Čudesni svijet gruzijskog baleta – Sukhishvili osvojio srca publike u CZK Čakovec

Uzbudljiva atmosfera ispunila je dvoranu CZK Čakovec, 9. travnja, dok je poznati nacionalni gruzijski balet - Sukhishvili - doslovno tresao podij svojim magičnim plesnim nastupom

Puna dvorana čakovečkog CZK-a bila je zapanjena tradicionalnim gruzijskim melodijama i energičnim plesnim koracima Sukhishvili ansambla, ostavljajući svakog posjetitelja bez daha.

Osnovani 1945. godine, Sukhishvili ansambl brzo je stekao ugled koji se proširio širom svijeta. U svojih više od 75 godina postojanja, izvanredni plesači nastupali su u više od 100 zemalja na svim kontinentima, osvajajući publiku svojom strašću i virtuoznošću na najvećim svjetskim pozornicama.

Podsjetimo, zaštitni znak Sukhishvili ansambla je “ples na prstima”, zahtjevan koreografski pokret koji se uči od pete godine života i neprestano usavršava tijekom cijelog umjetničkog puta. Njihova predanost i talent su očarali gledatelje u Čakovcu, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima svih prisutnih.

Sukhishvili ansambl nastavlja svoju turneju, donoseći ljepotu i strast gruzijskog baleta diljem svijeta, dok se njihova izvedba u CZK Čakovcu pamti kao nezaboravno iskustvo koje je spojilo ljubitelje umjetnosti u jedinstvenom trenutku čarolije i inspiracije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije