Kako urediti najzabavniju prostoriju u domu?

>> Kako urediti najzabavniju prostoriju u domu?

Dječja je soba najzanimljivija prostorija u domu, te je njezino uređenje pravi izazov. Ona je mjesto druženja, igre ali i učenja.

Prilikom preuređenja dječje sobe uključite mališana. S obzirom da dječje sobe često znaju biti neuredne, preporučujemo da odabirete komade namještaja koji imaju više funkcija kao što je to tabure u koji se mogu pospremati igračke ili pak krevet na kat koji ima više funkcija (krevet, ormar i pisaći stol).

Već smo pisali o uređenju radnog kutka za školarce koji bi trebao biti u neposrednoj blizini prozora. Dužina pisaćeg stola bi trebala biti 100 cm, a ako je na stolu smješteno računalo, njegova bi dužina trebala biti 140 cm.

Ako vam financijska sredstva ne dozvoljavaju velike promjene, savjetujemo vam da ugradite nove ručke ili vješalice kojima ćete osvježiti cijelu prostoriju. Danas postoje različiti zanimljivi oblici ručki i vješalica kojima možete unijeti pravu promjenu. Što mislite u ručki u oblliku nogometne lopte ili bubamare? Na sljedećem linku pogledajte još zanimljivih motiva dječjih ručkica.

U galeriji slika donosimo najneobičnije i najzabavnije dječje sobe.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije