FILO: Šarene boje jeseni u domu

>> FILO: Šarene boje jeseni u domu

Iako su zbog ovih tmurnih dana šarene boje jeseni izgubile svoju čar, donosimo vam nekoliko ideja s kojima možete stvoriti pravu jesensku idilu u svojem domu. Bogata i raskošna jesen izvrsna je inspiracija za uređenje interijera. Neovisno o tome hoćete li preurediti dnevnu sobu i predsoblje ili dekorirati kuhinjski stol bundevama i lišćem, dovoljni su mali detalji kojima ćete postignuti pravi jesenski ugođaj u domu.


Kombinirajte smeđu, žutu i narančastu boju. Zamijenite stare zavjese, dodajte nove noćne lampice te novi stolić za kavu u dnevnoj sobi. Vaša će dnevna soba u trenu zablistati u novom ruhu.


Cjepanice za grijanje ne moraju biti skrivene. Izložite ih uz kamin ili u dnevnu sobu i pretvorite ih u zanimljiv detalj u interijeru.


Jastučići s jesenskim motivima pun su pogodak za one koji žele malu i ne tako skupu promjenu u domu.

Koristite drveni namještaj i dodajte drvene detalje poput zdjela, pladnjeva, kutija. Drvo unosi ugodnu jesensku atmosferu u dom.


Umjesto tradicionalnog zelenila u vaze smjestite javorovo granje i lišće.


Kombinirajte svijeće s jesenskim plodovima. Topao će sjaj svijeća dom učiniti ugodnim i toplim.

Dopustite jeseni da vam probudi maštu i kreativnost s kojom ćete stvoriti predivan jesenski ugođaj u domu. U galeriji slika donosimo još jesenskih dekoracija koje možete samostalno izraditi.

Ovaj članak možete pronaći i na sljedećem LINKU.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije