FILO: Zašto je vaš ormar stalno neuredan?

Ako ste otvorili ovaj članak, vjerojatno i vi imate sličan problem. Jednom kad sredite ormar već nakon nekoliko dana izgleda kao da ništa niste ni napravili pa se pitate ima li to uopće smisla. Ako ste uredna osoba i znate da problem nije u vama, uzrok nereda mogao bi biti upravo vaš ormar.

Kad ste kupili ormar u robnoj kući bili ste zadovoljni izgledom i cijenom ormara. No nakon nekog vremena shvaćate da su neki dijelovi ormara prenatrpani dok su drugi nedovoljno iskorišteni. Vjerojatno ste morali kupiti i dodatne police jer osim garderobne cijevi i jedne police, vaš ormar nije imao ništa.

Ako imate dovoljno polica u ormaru, postoji mogućnost da su one previše razmaknute pa vam tako ostaje mnogo neiskorištenog prostora. Savjetujemo vam da u tom slučaju promijenite visinu polica ili pak udvostručite njihov kapacitet ugradnjom košara ili kutija.

Na vrata i na stranice također možete montirati police ili vješalice i tako dobiti dodatan prostor na koji niste računali. Iskoristite ga za kućne ogrtače, jakne ili neku drugu odjeću.

Na sljedećem linku možete pronaći garderobni akcijski ormar s ladicama, policama, garderobnom šipkom i garderobnim liftom. Ako ste sam svoj majstor, ormar možete samostalno sastaviti i dobiti besplatan okov za klizna vrata, garderobni lift te ekscentre i stezne vijke koji služe za spajanje namještaja (i na taj način uštedjeti do 3.000,00 kn).

Uz pomoć garderobnog lifta lakše možete dosegnuti stvari koje su pri stropu vašeg ormara pa ne morate koristiti stolce.

Nepraktičan dizajn unutrašnjosti ormara čest je razlog za nered u ormaru. Glavi kriterij pri odabiru ormara ne bi trebao biti njegov vanjski izgled, već njegov unutarnji raspored.

Neovisno o veličini ormara, niti jedan prostor nije tako malen da ne bi mogao dobro funkcionirati. S dobrom organizacijom ormara više nećete bespotrebno gubiti vrijeme na potragu za željenim komadom odjeće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije