Špancirajte uz Lumini – dođite po festivalske ulaznice za samo 139 kuna

Od 29. srpnja u prodaji je ograničena količina ulaznica za koncerte na Starom Gradu na prodajnom mjestu Eventima, Exclusive Change u Lumini centru

Svim ljubiteljima dobre glazbe Lumini centar pruža jedinstvenu priliku kupnje festivalske ulaznice Špancirfesta za samo 139 kuna. Festivalske ulaznice ekskluzivno će biti u prodaji od utorka 29. srpnja na prodajnom mjestu Eventima u Lumini centru u Exclusive Change poslovnici od 9:00 sati. Najbrži i najsretniji će po extra niskoj cijeni imati priliku prisustvovati svim koncertima na glavnoj pozornici Špancirfesta, na varaždinskom Starom gradu.

Na pozornici Starog Grada program počinje u petak, 22. kolovoza nastupom Varaždin rock All star banda, a nastavlja se u subotu, 23. kolovoza svirkom sjajnih slovenskih rokera Siddharte te kultnog Laibacha. U nedjelju, 24. kolovoza svira uvijek odličan Damir Urban sa svojom četvorkom, a nastavljaju sada već svjetski poznati 2Cellos koji će s Urbanom odsvirati i nekoliko zajedničkih skladbi. Završetak prvog dijela glazbenog programa u ponedjeljak, 25. kolovoza začinit će kultni američki bend Blondie, predvođen karizmatičnom Debbie Harry.

Koncertni program nastavlja se u petak, 29. kolovoza koncertom Kirila Džajkovskog koji će nastupati kao Djaikovski feat. TK Wonder i MC WASP te slavnim londonskim Stereo MCs.

Subota, 30. kolovoza, rezervirana je za hrvatsku scenu kada će sve okupljene zabavljati turbofolk-punk Brkovi, zagrebački Kawasaki 3P te svježa atrakcija Punčke.

Špancirfest će, u velikom finalu 31. kolovoza zatvoriti Parni Valjak, a prije njih će nastupiti velike zvijezde u usponu i dobitnici Porina za najbolje debitante godine – Silente.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije